Veel gestelde vragen

Ja dat kan! Geef dan Afhalen in tijdens het afrekenproces. Je krijgt een e-mail als je bestelling gereed staat. Onze openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.

Dat kun je doen, kies dan bij het afleveradres het juiste land, de winkelwagen zal voor jou de juiste verzendkosten automatisch berekenen.

Bestel via onze webwinkel het gewenste geboortebord. Geef bij bestelnotities aan dat het spoed is, dit bijv. omdat jullie kindje al is geboren. Extra handig vinden wij het als je even contact opneemt via onze chatbox of telefonisch. We kunnen je dan extra snel helpen om je bestelling zo spoedig mogelijk te leveren.

Je bestelling afrekenen doe je bij Gifts&Prints handig via Ideal, Creditcard of voor Belgische klanten via Bancontact.

Bestel hiervoor het Kinderstoeltje van geboortekaartje, vul ook de naam van de baby in en indien gewenst de geboortedatum. Na het bestellen vragen wij je om een origineel geboortekaartje aan ons op te sturen. Vermeld bij dit kaartje aub het ordernummer van je bestelling. Hierdoor weten we welk kaartje bij je bestelling hoort. Het geboortekaartje ontvang je onbeschadigd retour bij het stoeltje.

We verzenden het stoeltje altijd als bouwpakket en zetten het dus niet in elkaar. Ervaring heeft geleerd dat het anders beschadigd raakt tijdens het sorteerproces van onze verzender. Komt u het afhalen? Dan zetten we het stoeltje natuurlijk graag voor u in elkaar.

Gifts&Prints verzend alle bestellingen via PostNL, als je bij bestelling je mailadres opgeeft ontvang je automatisch een track en trace code. Hiermee kun je precies volgen waar je bestelling zich bevindt en hoelaat deze ongeveer bezorgd wordt.

Stuur Gifts & Prints een bericht
    Koningsspil 1H, 4661 TW Halsteren

    Geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.