Veel gestelde vragen

Kan ik mijn bestelling ook ophalen bij Gifts & Prints?

Ja dat kan! Vul dan bij afleveradres in: Gifts & Prints, Zilverhoek 7A, 4651 SP Steenbergen. Als jouw bestelling voor 14.00 uur besteld en betaald is, kun je er dezelfde dag tussen 15.30 en 16.30 uur al om komen. Op zaterdag voor 10.00 uur besteld is afhalen tussen 11.30 en 12.00 uur.

Wanneer bestel ik mijn geboortekaartjes?

Dat kun je doen vanaf het moment dat jouw kleintje is geboren of je adoptiekindje bij jou is komen wonen. Het is natuurlijk wel verstandig om ± 3 maanden van te voren te beginnen met het ontwerp. Zodra je jouw kaarten wilt bestellen, log je in bij Gifts&Prints op mijn account en bij mijn orders kun je jouw kaart openen, door te klikken op dupliceer project. Nu kun je de laatste wijzigingen doorvoeren: naam, datum, gewicht enz. Vervolgens kun je jouw kaarten definitief bestellen.

Wanneer bestel ik mijn trouwkaarten en uitnodigingen?

Trouwkaarten worden meestal zo’n twee maanden voor de bruiloftsdatum verstuurd. Uitnodigingskaarten voor andere gelegenheden, verstuur je meestal 3 tot 4 weken van tevoren. Het is bij alle kaarten verstandig om vooraf een GRATIS proefdruk aan te vragen.

Kan ik kaarten nabestellen?

Dit is bij Gifts&Prints mogelijk vanaf 10 stuks. Het is dus wel belangrijk om bij je eerste bestelling goed na te denken over het aantal kaarten. Ook een nabestelling doe je eenvoudig door in te loggen. Het reeds geleverd kaartje kun je dan bij bestellen door te klikken op herbestelling.

Krijg ik enveloppen bij mijn kaarten?

Jazeker! Alle kaartjes worden bij Gifts&Prints standaard geleverd met een passende witte envelop in een 120 grams papierkwaliteit. Gekleurde enveloppen kun je ook bestellen, hiervoor wordt een meerprijs berekend (in het winkelmandje).

Kan ik mijn enveloppen al eerder ontvangen?

Ook dat kan bij Gifts&Prints. De kosten hiervoor zijn € 27,-. Je ontvangt dan het gewenste aantal enveloppen (tot 200 stuks) en een digitale cadeaukaart ter waarde van € 20,-, die je kunt verzilveren bij de bestelling van de kaarten. Je betaalt dus uiteindelijk alleen de verzendkosten van de enveloppen.

Kunnen de adressen op de enveloppen worden gedrukt?

Bij Gifts & Prints kan (bijna) alles. Je moet dan een Excel-bestand aanleveren met alle namen en adressen. Klik hier voor meer info.

Stuur Gifts & Prints een bericht
Zilverhoek 7A, 4651 SP Steenbergen

Geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 16.30. Zaterdag van 9.00 tot 12.00.