fbpx

5x persoonlijkste kerstcadeautjes voor kinderen

kinderen met kerstcadeau

Nu Sinterklaas bijna terug naar Spanje gaat, komt de Kerstman richting Nederland. De boom wordt straks weer opgetuigd en het wordt steeds donkerder. Ook op 24 december verwachten de kinderen cadeautjes. Alleen wat moet je ze nu toch eens geven? Je geeft ze graag een onvergetelijke kerst met cadeaus waar ze het hele jaar van kunnen genieten. En jij natuurlijk ook. Dit kan met onze 5x persoonlijkste kerstcadeautjes voor kinderen tips! Dit zijn de leukste en persoonlijkste cadeautjes waar een kind jaren lang plezier van kan hebben. Wie wilt dat nou niet een cadeautje met bijvoorbeeld je eigen naam erop?

 

1 KnuffelKonijn Richie Happy Horse kerstcadeau kind

De allerbeste vriend van jouw kindje is natuurlijk een knuffel. Eentje die overal mee naar toe gaat, zacht is om mee te knuffelen en die je niet kwijtraakt. De naam van je kindje wordt geborduurd in het oor van zijn vriendje. Op deze manier weet je altijd welke knuffel van jou is en hoef je hem nooit kwijt te raken. De knuffels van Happy Horse zijn enorm zacht en verkrijgbaar in verschillende dieren, kleuren, maten en soorten. Kortom, voor iedereen zit er iets leuks bij! Bij sommige knuffels kan er zelfs een geboortedatum geborduurd worden. Het lettertypen en de kleur van het borduurgaren kan zelf worden gekozen. Maak jij de mooiste combinatie?

 

2 Stoeltje/krukjekinderstoeltje olifant giraf tijger

Een plezier voor je kindje en een mooie toevoeging voor in huis. Een persoonlijk kinderstoeltje of krukje. Er is keuze uit genoeg trendy designs zodat er ook eentje bij zit die past bij jouw interieur! Ook past dit stoeltje en krukje aan vrijwel iedere speel- of salontafel.  Doordat de naam van je kindje gedrukt wordt op het stoeltje of krukje, wordt het cadeau nog persoonlijker. De opdruk is slijtvast waardoor het jaren lang mooi blijft. Het perfecte cadeautje voor onder de boom!

 

3 KoffertjeKinderkoffertje eenhoorn met bloem

Gaat je kindje binnenkort uit logeren of op bezoek? Dan is een kinderkoffertje met opdruk en/of naam het ideale cadeau. Geweldig om je favoriete knuffel mee te nemen, je koek en drinken. Of wat dacht je van je leesboekje en tekenspulletjes. Kies de mooiste opdruk uit en dit geweldige cadeau is klaar om onder de boom te leggen. Het koffertje is voorzien van een handvat en sluiting en is gemaakt van extra stevig materiaal. Het koffertje is verkrijgbaar in verschillende leuke kleuren!

 

4 Badjas/badcape/ponchobadjas met naam kind kerstcadeau persoonlijk

Is jou kindje gek op water of hij/zij doet graag aan watersport? Dan is een badjas, badcape of poncho het cadeau voor onder de boom. Zo blijft jouw kindje heerlijk warm voor als ze net uit het water of onder de douche vandaan komen. De naam geborduurd op badjas, badcape of poncho maakt het cadeau nog persoonlijker. Doordat ze gemaakt zijn van 100% katoen zijn ze enorm zacht. Verkrijgbaar in diverse maten en veel verschillende leuke kleuren!

 

5 (Sport) handdoek

Voor de sportieveling van de familie is een handdoek of sporthanddoek met naam het perfect cadeau. Zo weet je kindje overal op de vereniging welke handdoek van hem of haar is. Op de super zachte handdoeken, die gemaakt is van 100% katoen, wordt de naam geborduurd. Het lettertype en de kleur van het borduurgaren kan zelf worden gekozen. Verkrijgbaar in vele leuke kleuren!

 

 

Deze 5x persoonlijke kerstcadeautjes voor kinderen en nog veel meer kan je scoren bij Gifts & Prints! Neem snel een kijkje op de webshop of kom langs in de winkel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *