fbpx

Persoonlijke kerstcadeautjes voor onder de boom

Buiten is het steeds kouder. De dagen worden korter en donkerder. Kaarsjes gaan ‘s avonds aan en we kruipen onder warme wollen dekentjes. Met warme chocomelk horen we op de achtergrond de vrolijkste kerstliedjes en de boom schittert uren tijdens de donkere dagen. Nog even en het is al 25 december, maar onder de boom is het nog aardig leeg. Er ontbreken nog cadeautjes. Terwijl we elkaar toch elk jaar verrassen met de leukste en mooiste cadeaus. Of je nu wat voor iedereen koopt, lootjes trekt of een spel speelt. Een (klein) cadeautje hoort er toch echt bij. Het liefst geven we iets persoonlijks. Iets wat onze dierbaren nog lang zullen herinneren en gebruiken. Alleen het vinden van een leuk en persoonlijk cadeau is best wel eens lastig. Hiervoor hebben we een inspiratie lijstje gemaakt met persoonlijke kerstcadeaus die je aan jouw dierbaren kan geven!

 

Iets moois voor aan de muur

Op vakantie een mooie familie foto gemaakt? Een prachtig kiekje van je kleindochter waar je altijd naar wilt kijken? Of de mooiste foto van je trouwerij dichtbij willen hebben? Dan is het afdrukken van foto’s op groot formaat een prachtig idee! Op deze manier heb je, je herinneringen altijd dichtbij en kunnen ze schitteren in je huis. Je kunt de foto’s zo groot of klein laten afdrukken als je zelf wilt! Ook kun je kiezen of je er een foto poster van wilt of het wilt laten afdrukken op hout of op canvas. Voor elke sfeer en ruimte keus zat dus. Het perfect cadeau voor als je een dierbaren graag verrast met een mooie herinnering voor aan de muur.

foto op hout persoonlijk cadeaufoto poster persoonlijk cadeaufoto op canvas persoonlijk cadeau

 

Voor tijdens het kerstdiner

Lekker en veel eten. Iets waar we allemaal wel van kunnen genieten tijdens kerst. Van varkenshaas tot aan tiramisu. Alle kookkunsten worden erbij gehaald en de lekkerste maaltijden verschijnen op tafel. Naast het heerlijke kerstdiner is een leuke outfit ook niet geheel onbelangrijk. In de keuken staan met je mooie outfit en deze vies maken? Liever niet. Na al het werk in de keuken je nog moeten opfrissen en omkleden? Niet erg handig. Een keukenschort is de oplossing! Zo blijft jouw outfit schoon tijdens het maken van een heerlijk kerstdiner. Een perfect cadeau dus! Wat dit cadeau nog leuker maakt, is dat het zo persoonlijk is. Een naam en titel kan op het keukenschort worden geborduurd. Zowel de kleur van het schort als de kleur van het borduurgaren kan gekozen worden. Geheel naar jou wensen dus.

keukenschort volwassenen met naam persoonlijk cadeau keukenschort volwassenen met naam persoonlijk cadeauKeukenschort volwassenen met naam persoonlijk cadeau

 

Versiering voor in huis

De sfeer die kerst met zich meebrengt, is 1 van de redenen dat kerst één van de leukste feestdagen is. Het liefst zouden we deze gezellige sfeer het hele jaar in huis willen hebben, maar de kerstboom een jaar laten staan lijkt toch niet zo’n heel goed idee. Door het geven van een persoonlijk cadeau voor in huis kan jouw dierbare zelf deze gezellige sfeer, het hele jaar in huis hebben. Zo kun je bijvoorbeeld onderzetters met foto’s geven. Zo zijn de mooiste of leukste foto’s altijd terug te vinden op de salontafel. Je kunt zelf kiezen hoeveel onderzetters en hoeveel verschillende foto’s er gebruikt worden. Een muismat met foto is ook een perfect kerstcadeau! Zo heeft de harde (thuis)werker altijd een mooie foto bij de hand van bijvoorbeeld de kinderen of familie. Zowel de foto’s op de onderzetters als de foto op de muismat worden haarscherp gedrukt. Liever opzoek naar iets moois voor in de badkamer? Dan zijn handdoeken met naam een goed persoonlijk kerstcadeau. Verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren. Ook de kleur van het borduurgaren kan zelf worden uitgekozen.

onderzetters met foto persoonlijk cadeaumuismat met foto persoonlijk cadeauhanddoek met naam persoonlijk cadeau

 

Geboorte cadeau

Verwacht jouw broer of zus een kindje? Of is die ene vriendin tijdens kerst hoogzwanger? Dan is een geboorte cadeau het perfecte cadeau voor onder de boom. Hiermee help je ze voor te bereiden op de komst van de kleine en geef je ze iets heel persoonlijks wat goed van pas zal komen. Zo kun je bijvoorbeeld een knuffel van Happy Horse geven. De knuffels zijn in verschillende kleuren, formaten en vormen verkrijgbaar en worden geborduurd met naam. Zo is de knuffel altijd handig terug te vinden en heeft het kleintje gelijk een beste vriend! Op zoek naar cadeautje dat een handje helpt? Dan is een slabbetje met naam het perfecte cadeautje. Ideaal voor het schoonhouden van de kleertjes. De slab is verkrijgbaar in verschillende kleuren en wordt geborduurd met naam. Op zoek naar een cadeautje wat straalt in de kamer? Dan is het kinderstoeltje met naam het cadeau om te geven. Kies zelf de mooiste opdruk uit en personaliseer het stoeltje met naam en geboortedatum. Prachtig voor in huis. Een persoonlijker kerstcadeau bestaat niet!

slab met naam persoonlijk cadeauKnuffel Happy Horse met naam persoonlijk cadeauKinderstoeltje met naam persoonlijk cadeau

 

Enthousiast geworden en benieuwt naar al onze persoonlijke cadeaus? Neem dan snel een kijkje op onze webshop en bestel snel de leukste cadeautjes voor onder de boom!