fbpx

Een kijkje achter de schermen

mevrouw komt binnen

Een kijkje achter de schermen bij Gifts & Prints

Ben je benieuwd hoe al die leuke cadeautjes gemaakt worden bij ons? Of hoe het er aan toe gaat bij Gifts & Prints? Lees dan zeker verder en krijg een kijkje achter de schermen!

 

Passie

Hier bij Gifts & Prints wordt er gewerkt vanuit de grote passie voor het maken van de leukste cadeautjes voor jong en oud. We proberen zoveel mogelijk leuke producten beschikbaar te stellen door ons assortiment te blijven verbreden. Er wordt gezorgd voor de leukste ontwerpen, maar een eigen ontwerp is natuurlijk ook altijd mogelijk. Kom je er niet helemaal uit? Geen probleem ook is het mogelijk om door ons de leukste ontwerpen op maat te laten maken. Gifts & Prints doet hier van alles!  Zo bedrukken en borduren we allerlei soorten producten naar wens. Bovendien bedrukken we de cadeautjes haarscherp en zijn ze voorzien van de mooiste kleuren.

 

Braderie

Iets wat we bij Gifts & Prints graag doen is het opzoeken van onze klanten. We staan dan ook met veel plezier regelmatig op de braderie in Brabant en Zeeland. Het borduren van een product kan gelijk gebeuren op de braderie. Andere producten kan je bestellen op de braderie. Daarnaast kan je op onze webshop natuurlijk altijd terecht voor het bestellen van de leukste cadeautjes!

 

Levertijd

Wat we erg belangrijk vinden is een korte levertijd. Hierdoor doen wij altijd ons uiterste best om de producten zo snel mogelijk te verzenden. Dit is afhankelijk van het soort product dat je besteld. Bestel je een geborduurde knuffel of kinderstoeltje met naam? Deze verzenden wij dan nog vaak dezelfde dag, indien er voor 12:00 uur besteld is. Producten die bedrukt moeten worden met een persoonlijke geboortekaartje of andere grotere producten worden verzonden tussen 1 en 5 werkdagen. Moet jouw cadeautje voor een bepaalde tijd binnen zijn? Aarzel niet en neem contact met ons op voor de mogelijkheden! Kortom, we doen altijd ons best de levertijd zo kort mogelijk te maken!

In het filmpje is te zien hoe er bij Gifts & Prints de leukste cadeautjes gemaakt worden!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *