fbpx

Persoonlijkste sinterklaas cadeautjes – Top 10

sinterklaas lekkers

Op 13 november mocht Sinterklaas iedereen in Nederland weer begroetten. Ook dit jaar hebben wij de Sint, op afstand, mogen ontmoeten.

Vanaf nu mogen de schoentjes weer worden gezet, bij de openhaard. Dit speciaal voor het bezoek voor de Sint en zijn paard.

Zal het schoentje de volgende ochtend dan gevuld zijn met een mandarijn? Of zal er een cadeautje in de schoen gestopt zijn?

Ook op sinterklaasavond worden er cadeautjes verwacht. Op deze dag wachten de kinderen met smacht.

Alleen waarmee moeten we de zak en schoentjes dit jaar eens vullen? Het liefst natuurlijk met persoonlijke spullen!

Mijn inspiratie is dit jaar spoorloos. Dus wat zijn nou de leukste persoonlijkste cadeaus?

Graag helpen wij je hiermee uit de brand en bieden dan ook, door middel van deze persoonlijke lijst, een helpende hand.

 

 

#1 Voor de echte kookpietkeukenschort persoonlijk cadeau

Voor de echte keukenprins of prinses is een personliseerbaar schort het cadeau! Tijdens het koken blijven de kleren schoon. Het schort is personaliseerbaar met naam. Perfect om de lekkerste pepernoten te maken voor sinterklaas! Naast het borduren van de naam is het ook mogelijk een leuke titel te laten borduren. Het schort is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Daarnaast kan de kleur van het borduurgaren en het lettertype gekozen worden. Het schort is voor zowel kinderen als volwassenen te koop.

 

Happy Horse knuffel persoonlijk cadeau

#2 De liefste knuffel

De Happy Horse knuffels zijn de meest geliefde knuffels van ieder kind. Ze zijn verkrijgbaar in vele trendy kleuren en worden gepersonaliseerd met naam in de oor of op de buik. Ze zijn enorm zacht en in verschillende maten verkrijgbaar. Daarnaast gaan de knuffels graag overal mee naar toe met jou kindje. Een perfect cadeau dus! Ze zijn in veel verschillende kleuren en dieren verkrijgbaar. Er kan een naam en geboortedatum op geborduurd worden. De kleur van het bordurengaren en het lettertype kan zelf worden gekozen.

 

#3 Een persoonlijk cadeau voor in huisfoto op hout persoonlijk cadeau

Een mooie foto of kunstwerk aan de muur. Wie wordt daar nou niet blij van? De mooiste foto’s kunnen haarscherp bedrukt worden op een poster of canvas. Ideaal om altijd de mooiste foto’s in je huis te laten stralen. Als je kiest voor canvas ontstaat er een karakteristieke uitstraling. De fotoposter geeft een luxe uitstraling. Zowel de foto op canvas als op poster kunnen worden gemaakt op verschillende groten. Kies jij de mooiste foto uit?

 

muismat met foto persoonlijk cadeau

#4 Voor de harde (thuis)werker

Een personaliseerbare muismat met foto en tekst, wie wil dat nou niet? Tijdens het werken altijd de liefste foto van bijv. je kinderen in de buurt hebben. Met deze persoonlijke muismat lukt dat altijd. Het perfecte cadeau voor de harde (thuis)werker, of voor papa of mama op kantoor. Natuurlijk zijn opa en oma ook blij met een vrolijke muismat bij hun computer. Het perfecte persoonlijke sinterklaas cadeautje.

Zoek jij je mooiste foto voor op de muismat uit? Dan drukken wij deze er haarscherp op!

 

#5 Om elke waterrat warm te houdenbadjas kind persoonlijk cadeau

Deze superfijne en extra zachte kinderbadjas met capuchon is personaliseerbaar met naam. Heerlijk om je kindje warm te houden voor als ze net uit de douche of bad komen. Deze badjas is verkrijgbaar in vele leuke kleuren. Namelijk: mintgroen, oudgroen, grijs en oud roze. Bovendien kan de kleur van het borduurgaren en het lettertype gekozen worden. Wij voorzien de badjas met naam op de voorzijde.

De badjas is geschikt voor kinderen van 0 tot 12 maanden of 1 tot 2 jaar.

 

slab persoonlijk cadeau#6 Om het knoeien op sinterklaasavond tegen te gaan

Speciaal voor de echte knoeier hebben wij een leuk en bijpassend Sinterklaas cadeautje. Een slab. Hierdoor zorg je ervoor dat de kleding van je kleintje schoon blijft. Dit lieve slabbetje is personaliseerbaar met naam van je kindje die voorop de slab wordt geborduurd. Bovendien is deze leuke slab in verschillende trendy kleuren verkrijgbaar. Namelijk: wit, oud roze, mint, oud groen, lichtblauw en grijs. Daarnaast kan de kleur van het borduurgaren en het lettertype ook gekozen worden. Volledig naar jou wensen aan te passen dus.

 

#7 Voor de sportievelingsporthanddoek met naam

Voor de echte sportliefhebber een mooi en gepersonaliseerd cadeau. Een sporthanddoek. Na een lange of intensieve training het zweet van je voorhoofd vegen of na het sporten douche? Ideaal om dan een eigen persoonlijke handdoek mee te hebben. Hierdoor weet je altijd welke van jou is. De naam wordt voorop geborduurd. Hiervoor kan je zelf de kleuren van het borduurgaren uitkiezen en het lettertypen. Dit maakt het nog persoonlijker!

 

Kinderkoffertje persoonlijk cadeau#8 Voor een nachtje weg

Een kinderkoffertje is leuk om te gebruiken tijdens een logeerpartijtje, naar de peuterspeelzaal of als speelkoffertje. Geweldig om je favoriete knuffel mee te nemen, je koek en drinken. Of wat dacht je van je leesboekje en tekenspulletjes. Kortom, wat ga jij er in inpakken? Onze koffertjes worden bedrukt met naam en afbeelding van je keuze. Voor de kleur van het kinderkoffertje kan er worden gekozen uit: wit, bruin, lichtroze en donkerblauw. Het persoonlijke sinterklaas cadeautje!

 

#9 Mooiste meubilairKinderstoeltje cadeau persoonlijk

De kinderstoeltjes zijn voorzien van de meest trendy opdrukken en helemaal van nu. De stoeltjes zijn voorzien van de naam van het kindje en eventueel de geboortedatum. Een fantastisch gepersonaliseerd cadeau voor Sinterklaas. Wat zeker ook bij de ouders in de smaak zal vallen. Al met al zal het kindje hier jarenlang van genieten. Het past aan vrijwel iedere speel- of salontafel. Samengevat, een perfecter cadeau bestaat niet!

 

handdoek badhanddoek strandlaken met naam#10 Altijd weten welke handdoek van jou is

Een super zacht badlaken geborduurd met je eigen naam.  Zo weet je overal waar je bent welk badlaken van jou is. Thuis in de badkamer, als je gaat logeren, op schoolkamp en op vakantie. Dit badlaken borduren we met jouw voornaam en eventueel een geboortedatum eronder. Zo wordt het een extra persoonlijk cadeau voor bijvoorbeeld een geboorte, huwelijk of verjaardag of andere gelegendheid. Naast dit badlaken hebben we ook handdoeken en strandlakens in ons assortiment. Ook deze borduren we graag met jouw naam erop. Natuurlijk in verschillende kleuren leverbaar.

 

Bestel zo snel mogelijk jou persoonlijke cadeautje voor sinterklaas en maak jouw dierbaren blij!