fbpx

Welkom bij Gifts & Prints!

Een persoonlijk welkom bij Gifts & Prints

Bianca van Dijke Gifts & Prints

Welkom bij Gifts & Prints! Mijn naam is Bianca van Dijke en het bedrukken en borduren van de leukste Gifts & Prints doe ik met veel plezier en enthousiasme. Ik help graag met het zo persoonlijk mogelijk maken van jouw cadeautje die aan al jouw wensen voldoet. Ik kan mijn ei erg kwijt in het maken van leuke ontwerpen voor de producten. Toen mijn kinderen naar school en naar de opvang gingen merkte ik dat er een grote behoefte was voor personaliseerbare kinderspullen. Wellicht ken je het probleem namelijk wel. Je kind wil zijn knuffel mee nemen naar de opvang. Net zoals de andere kinderen. Alleen als je ze dan aan het eind van de dag oppikt, liggen er ineens 3 dezelfde grijze konijnen knuffels. Probeer dan maar is te achterhalen welke knuffel van jou kindje was. Nadat ik merkte dat ik niet de enige was met de vraag naar personaliseerbare kinderproducten, ben ik aan de slag gegaan.

 

Assortiment

Bij Drukkerij van Dijke bedrukten wij al kleding en later zijn wij ook kleding gaan borduren. Zodoende zijn we begonnen met het borduren en bedrukken van producten voor kinderen. Het assortiment werd steeds groter en zo ontstond Gifts & Prints uiteindelijk. Inmiddels heeft Gifts & Prints een groot assortiment ontwikkeld dat tot op de dag van vandaag blijft groeien. Voor iedereen is er iets te vinden. Wij vinden het erg belangrijk dat het niet alleen leuke en trendy producten zijn, maar ook persoonlijk. Alle producten kunnen dan dus ook bedrukt of geborduurd worden naar wens. Van kleding tot aan stoeltjes en knuffels toe. Naast de winkel en webshop zijn de producten ook te vinden op de braderie. Ik sta op verschillende braderie’s door Brabant en Zeeland heen om zo jou op te komen zoeken. Op de braderie kan er alleen geborduurd worden. Hier kan je gewoon op wachten! Andere producten zijn te bestellen op de braderie.

 

Service

Gift & Prints vind het belangrijk dat jij je producten snel geleverd krijgt. Vandaar dat de levertijd binnen Nederland en België tussen de 1 en 5 werkdagen is. Afhankelijk van het product. Dit zodat jou cadeautje op tijd is om iemand mee te verassen. We zullen altijd streven om producten te leveren van de hoogste kwaliteit. Prints worden haarscherp gedrukt en zijn voorzien van de mooiste kleuren. De producten die bedrukt of borduurd worden zijn zorgvuldig geselecteerd en van de hoogste kwaliteit.

 

Heb jij nog een persoonlijk cadeau nodig? Of heb je een leuke uitdaging voor ons? Neem dan een kijkje op de webshop of neem contact met mij op voor de mogelijkheden. Ik help je graag verder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *